Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Sztárban Sztár: lehetetlen volt felismerni Kamarás Ivánt, óriási bulit csinált

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kamarás Iván a negyedik élő adásban is emlékezeteset alkotott a Sztárban Sztárban, sokan örültek annak, hogy ismét színpadon láthatják.

Kamarás Iván egy ideje nem unatkozik, hosszú-hosszú évek óta az egyik legelfoglaltabb színész, aki filmszínészként is bizonyított. Nem okoz számára az sem problémát, ha sorozatban kell szerepelnie, így egy igen összetett karakterről beszélhetünk.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ennek nagyon nagy hasznát veheti a Sztárban Sztárban, ahol hétről hétre kell utánoznia más sztárokat. Néhol világsztárok bőrébe kell bújnia, egy héttel ezelőtt például Jim Carrey-ként mutatta meg, mire képes.

A nézők mindezt magasan értékelték, és most először nem utolsóként jutott tovább. Egészen közelről mutatta meg, hogyan készült el a látványos maszkja, ami ugyancsak dicséretet érdemel a szakemberek kezei által.

Kamarás ezúttal a legendás Gipsy Kings énekesét utánozta, miközben ismét látványosan alakult át. Fel sem lehetett ismerni, és elég izzasztó volt, amit színpadra vitt, hatalmas bulit csinált.

Mindenki jól érezte magát, szabályos bulit generált a stúdióban, igencsak meggyőző volt, ami a pontok számában is visszaköszönt. Lékai-Kiss Ramóna adott egyedül 10-est, míg Papp Szabi (8 pont) kivételével a többiek 9-eket adtak. A maszkosok pedig megint csak dicséretet érdemelnek, mint azt a videóban is láthatjátok.