Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Csobot Adél Hegyes Berciről: „Nagyon fontos lett az életemben”

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csobot Adél a Gelencsér Timinek adott interjújában beszélt arról, hogy milyen sokat köszönhet Hegyes Bercinek, aki kihozta belőle a maximumot, vagy még annál is többet.

Adél annyira izgatott volt az interjú alatt, hogy viccesen megjegyezte, egyelőre azt sem tudja, hogy hívják és hol van. „Szerintem ehhez még kell pár nap, hogy fel tudjuk dolgozni. Mindenesetre nagyon boldogok vagyunk. Tényleg, nagyon jó érzés.”

Soron kívül Ötöslottó: megvannak a legújabb nyerőszámok

Adél és Berci azzal a céllal érkezett meg a döntőbe, hogy minden pillanatát kiélvezzék annak, mert tudták, hogy ez az utolsó ilyen alkalmuk a Dancing with the Starsban. Emellett szerették volna megmutatni, mire képesek, mi kettejük sikerének titka, ami összességében a bizalom, mely a kezdetektől fogva megvolt bennük.

Berci nagyon hálás azért, hogy Adél rögtön megadta neki a feltétlen nélküli bizalmat, amit hirtelen nem is értett. Nem számított hasonlóra, hogy ez ilyen gyorsan megtörténik, és a sztár engedélyt adott neki arra, hogy úgy tanítsa, ahogyan ő szeretné, és követni fogja.

A tangó volt a legmeghatározóbb táncuk a szezon alatt, amit háromszor is eltáncolhattak a döntős szereplésük miatt. „Amikor megtudtuk, hogy tangót kell táncolni, én szerintem ott eldöntöttem, hogy az lesz a kedvenc táncom, és be is vonzottam az univerzumtól, hogy ez lesz a kedvenc táncom.”

Adél és Berci között egy nagyon szoros barátság alakult ki, ami valószínűleg örökre szól. „Berciben egy olyan embert ismertem meg, aki tényleg nagyon fontos lett az életemben, és tényleg nagyon örülnék, ha ez a fajta kapcsolódás azért megmaradna.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2