Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Cooky nagyon kiakadt Szente Vajkra: „Mit művel az az ember már megint?”

Cooky nagyon nem volt elégedett a Dancing with the Stars zsűrijének munkájával, többek között Szente Vajkot sem értette.

Fotó: Instagram/Szelba Christian Georges
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Cooky is táncolhatott a Dancing with the Starsban, amivel történelmet írt, mivel soha azelőtt nem volt példa arra, hogy valaki az aktuális párjával, szerelmével versenyezzen. Sokan szerették őket, de Cooky nem kevés kritikát kapott.

A zsűri sem kímélte, bár néhol igyekeztek óvatosabban fogalmazni, viszont a DJ-nek így sem estek jól a kritikák. Végül pár adást követően távoztak, bár tudták jól, hogy ezt a versenyt nem nyerhetik meg ebben a mezőnyben. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az idei mezőny is nagyon erős, bár megint el kellett köszönni egy párostól. Hunyadi Donatelláék este ki, amit összességében jól viseltek. Egyetértettek abban, nem lett volna fair a továbbjutásuk Radics Gigivel szemben.

Gigi őrületesen nagyot ment az este folyamán, mindenkinek leesett tőle az álla, többek között Marics Petinek is, aki zavarba hozta az énekesnőt a nézésével. A zsűri majdnem tökéletesre értékelte a produkciót, egyedül Szente Vajk adott 9-est.

Ez volt az a pont, amikor Cooky nagyon kiakadt, és beolvasott Vajknak. „Mit művel az az ember már megint?” – tette fel a kérdést a DJ, aki nem értette, miért csak 9 pontot adott Vajk Gigi táncára.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.