Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Dancing with the Stars: Radics Gigitől mindenki zavarba jött, akkorát táncolt (videó)

Radics Gigi az újabb táncával ismét bizonyította, ehhez is van tehetsége, és igyekszik kihozni magából a maximumot.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi korábban azt mondta, remélni tudja, hogy a lelki nehézségek nagy részén már túl van. A legnagyobb problémát nála az jelentette, hogy valaminek a hatására az élő adások ideje alatt nem tudja kihozni magából a maximumot.

Mások pedig azokban a pillanatokban a legjobbak, ami a jobbik eset. Giginél valamiért ez fordítva működött eddig, de egy héttel ezelőtt is bizonyította, hogy van benne potenciál, viszont már közeledünk a verseny végéhez. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Emiatt Giginek is növelnie kellett a tétet, ami sosem egyszerű ekkora terhelés mellett, ráadásul megint két produkciót kellett begyakorolniuk. Az énekesnő azonban nem hátrált meg a kihívásoktól és a maximumra törekedett, mint mindig.

Fogalmazzunk úgy, hogy nem kicsit voltunk zavarban a produkció alatt… Gigi olyan oldalát mutatta meg, amire nem sokan számíthattak, konkrétan Amerikát idézte, bődületesen szexin mozgott, szólóban is.

Soha nem táncolt ilyen jól Gigi, mint most, megérkezett a műsor végére, és nem kicsit. Egészen elképesztő volt, Ördög Nóri és Tamás is 10 pontot adott, addig Vajk 9-et, de ez így is toronymagasan az évad egyik legjobb show-ja volt.