Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Radics Gigi reméli, túl vannak az igazi mélyponton

A Dancing with the Stars egyik legtehetségesebb táncosa továbbra sem tudja kihozni magából a 100%-ot az élő adásokban.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mezőnye legutóbb Király Lindától köszönt el. Hunyadi Donatella pedig drámai körülmények között jutott tovább, és elismerte, nem volt túlzottan boldog a kapott pontjai miatt.

Király Linda viszont nagyon jól viselte a kiesését, talán amiatt is, mert mellőle az egyik legjobb barátnője, Radics Gigi maradt versenyben. Eddig Gigi valamiért csak 70%-okat tudott kihozni magából az élő adásokban, addig a próbákon megvolt a 100%. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Gigi szerint egyáltalán nem mindegy, milyen táncot tanulnak a hét során, mert az hatással van a hangulatra. Egy héttel ezelőtt talán egy mélypontot élt meg, egyértelműen hatással volt a lelkére, ami még mindig nincs rendben.

Most viszont egy nagyon vidrám koreográfiát mutattak be, így a hetük is más volt, mint azelőtt. Ez még nem jelenti azt, hogy az énekesnő 100%-os lenne lelkileg, és aki a dolgok mögé néz, az látja is ezt.

Ugyanakkor azt gondolják Gigiék, a nehezén túl vannak, miközben mindketten maximalisták. Emiatt is voltak szomorúak a kisfilmjükben, mert eddig rendre jobban sikerültek a próbákon a táncok, mint az élő adásban. Gigi szerint nem feltétlen baj, ha az ember kritikus önmagával, mert akkor tud jobbá válni.