Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Nagy sztár esett ki a Dancing with the Starsból, szomorú vége lett az estének

A Dancing with the Stars mezőnye ismét csökkent egy párossal, már nem lesz lehetőségük arra, hogy bejussanak a döntőbe.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fergeteges estén vagyunk túl a Dancing with the Starsban, és most már igencsak fájó elköszönni a párosoktól. Márpedig ennek a szombatnak a végén is kiesett egy páros, akik nem folytathatják tovább a versenyt.

Hunyadi Donatella nyitotta a kört, és nem volt tökéletes a tánca, ami a pontokban is visszaköszönt. Látszott is a fiatal lány arcán, hogy volt már ennél elégedettebb is, de a párbajon javíthatott. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Krausz Gábor viszont nagyon magasra tette a lécet, fantasztikus show-t csináltak, Mikes Anna egyenesen csodálatos volt. Nem lehetett kérdés, hogy tovább fognak jutni és ott lehet a helyük a döntőben.

Hunyadi Dontella megint a veszélyzónából jutott tovább

A zsűrinek ezúttal is megvolt a lehetősége arra, hogy megmentsen egy párost a veszélyzónában. Ezek a döntések már messze nem olyan egyszerűek, mint korábban, és ez csak egyre nehezebb lesz.

Az utolsó három helyen Donatella, Linda és Gigi végzett, akik valódi veszélyben érezhették magukat. Érdekes helyzet alakult ki, miután Tamás Gigit, míg Nóri Lindát nevezte meg, így Vajk kezében volt a döntés.

Vajk Donatellára voksolt, soha ezelőtt nem történt még ilyen, tehát az a duó jutott tovább, aki a legtöbb szavazatot kapta. Ennek alapján Donatella menekült meg, Gigi és Linda pedig izgulhatott, hogy ki távozik közülük. A DWS Király Linda számára ért véget, aki őszintén gratulált a barátnőjének, és már olyanok, mintha testvérek lennének.