Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Krausz Gábor megint fergeteges és szenzciós volt a Dancing with the Starsban (videó)

Krausz Gábor és Mikes Anna letáncolták az első táncukat szombat eső, ami remek bemelegítés volt a folytatásra.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ezek a hetek egyértelműen Krausz Gáborról szólnak, még akkor is, ha közben Tóth Gabit támadják. Az énekesnő már be is mutatkozott a televízióban az új szerelmével, amit sokan nem vettek jó néven.

Egyes vélemények szerint erre nem volt szükség Gabi és a szerelme részéről, csendesebbnek kellett volna lenniük. Mások viszont velük értenek egyet, de ezt mindenki maga döntse el, a többi magánügy. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Gábor boldognak tűnik, és sokak szerint nagyon jó párost alkothatna Mikes Annával. Ami biztos, remekül működik a duójuk, és nem lehetett kérdés, hogy erre a hétvégére is maximálisan készülnek fel.

Hunyadi Donatelláék nyitották a sort, ők voltak az elsők, és nem is kaptak magas pontszámokat. Ezt követően Krausz Gáborék kapták meg a lehetőséget, és a chef már nagyon-nagyon várta ezt a táncot.

Vajk jogosan mondta azt, hogy az elmúlt 5 hétben most voltak a legjobbak. Szenzációsan táncolta Gábor a pasodoblét, fergeteges show-t csináltak, aminek a végén egy extra részt is kaptunk. A 10-es ugyan nem került elő, így is magas pontszámokat kaptak, 26 ponttal vették át a vezetést.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.