Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Király Linda elárulta, komolyabb sérüléssel csinálta végig a Dancing with the Starst

Király Linda csak most árulta el, hogy egy komolyabb sérüléssel csinálta végig a Dancing with the Starst.

Fotó: Instagram/Király Linda
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Király Linda már nincs versenyben, ő a DWS negyedik évadának legutóbbi kiesője. Gelencsér Timinek adott interjút Suti András társaságában, de egyáltalán nem voltak boldogtalanok, jól élték meg a kiesésüket.

Linda azzal kezdte, hogy nagyon-nagyon hálás és nem tud szomorú lenni, mert rengeteget adott neki a műsor, kezdve Suti András barátságával. „Nekem egyáltalán nincs miért szomorkodnom.” Megjegyezte, nemcsak a táncról, hanem saját magáról is sokat tanult a hetek alatt, amiért ugyancsak hálás. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

„Eszméletlenül jó volt kicsit kapcsolódni a nőiességemmel.” A táncnak és Andrásnak köszönheti, hogy a karrierje és az élete alatt felgyülemlett blokkokat fel tudta oldani, ami már önmagában óriási siker.

Linda sérülten is táncolt

András hangsúlyozta, nem voltak előítéletei, viszont az meglepte, hogy ennyire magába húzódó, el kellett hitetnie vele, hogy nagyon tehetséges, mert valóban az. Szerinte semmit nem kell bánniuk, mivel sok különleges táncot vittek színpadra és büszke az énekesnőre, amit lett az asztalra, mind a próbákon, mind az élő műsorokban.

A profi táncos elárulta, most volt először önmaga a Dancing with the Stars alatt, köszönhetően Lindának is, aki nagy hatással van rá. „Én nagyon jól éreztem magam az egész alatt.” Nem tagadják, voltak hullámvölgyeik és vitáik is, de mindig meg tudták beszélni dolgokat.

Egyikük sem bánkódik a viták miatt, hiszen heteken át éjjel-nappal együtt voltak, kikerülhetetlenek az esetleges feszültségek, már csak a fáradtság miatt is. A következő héten Linda tangózott volna, amire már készültek, viszont nem szeretné befejezni a táncot, valamilyen formában folytatná azt.

Amiről csak kevesen tudhattak, Linda borda közötti izomszakadást szenvedett az első hetekben, és ennek ellenére is tudott táncolni. „Nem is ment a produkció rovására, egyáltalán nem.” – mondta András, azonban Lindának voltak fájdalmai, a nevetés is gondot okozott.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.