Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Dancing with the Stars: Radics Gigi most volt a legjobb, óriásit táncolt (videó)

Radics Gigi is letáncolta a szóló táncát, amire ezúttal is sokan voltak kíváncsiak, bízván abban, hogy továbbjuthat a következő körbe.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi egy nagyon érzelmes és értelmes nő, ami különleges kombinációt jelent. Ezzel együtt szerény is és dolgozik benne az erős versenyszellem, mely ugyancsak előnyt jelent a Dancing with the Starsban.

Gigi ennek megfelelően készült fel a folytatásra, és közben megnyitja a lelkét, amivel saját magát is tanítja, fejleszti, mely ugyancsak rendkívül fontos. Ez a hét még inkább megterhelő volt a versenyzők számára, mert két táncra készültek fel. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Ezelőtt nem volt példa erre ebben az évadban, és természetesen mindez Gigiből is sokat kivett. Mint mindig, a felkészülés remek hangulatban zajlott, és az énekesnő csodálatosan nézett ki, fantasztikusan állt rajta ez a ruha.

Radics Gigi szerint nem jó versenyhelyzetben

Gigi negyedikként léphetett színpadra, nem sokkal azután, hogy Hunyadi Donatella megnyitotta az estét. Baranya Dávid nem bírta ki könnyek nélkül, aki önmagát hibáztatta, hogy Gigiből nem tudja kihozni a nagy tehetséget, ami benne van.

Az énekesnő szerint egyszerűen nem megy neki versenyhelyzetben, és úgy érzi, amikor élő adás van, csak 70%-os teljesítményt nyújt, de semmiképpen nem hibáztatja a partnerét ebben, saját maga szeretné megoldani a kérdést.

Gigi egyértelműen többet hozott ki magából, most volt a legjobb, és a zsűri sem véletlenül dicsérte. Végig 9 pontot kaptak, amivel átvették a vezetést, teljesen megérdemelten, mert fantasztikusak voltak.