Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Összeállt az elődöntős mezőny a Dancing with the Starsban, kiesett egy páros

Valakinek ismét búcsúznia kellett a Dancing with the Srars mezőnyétől, aki már nem lehet ott az elődöntőben.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezúttal sem volt okunk elbóbiskolni, még a reklámok alatt sem, mert izgatottan vártuk az újabb produkciókat a Dancing with the Starsban. Marics Peti és Stana Alexandra ismét erősen nyitott, amivel lenyűgözték a rajongókat.

Stohl András pedig az este viccét sütötte el a produkció után, amin a Valmar sztárja is nagyot nevetett. Krausz Gábor a többiekhez hasonlóan kétszer lépett színpadra, és az első előadása olyannyira erősen hatott, hogy többen megkönnyezték. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

T. Danny is hozta a kötelezőt, nagyon magas pontszámokat kapott, és Ördög Nórit olyannyira meghatotta a kortárs koreográfiája, hogy könnyekben tört ki. Nem lehetett kérdés, hogy mindhárom zsűritag 10 ponttal jutalmazza a látottakat.

Drámai volt a helyzet

A nap végén viszont ismét búcsúznia kellett valakinek, közvetlen az elődöntő előtt. Minden eddiginél fájóbb volt ezt átélni, és hárman álltak ott a veszélyzónában, de az új szabályoknak hála az egyik párost megmenthette a zsűri.

Tamás Gigire voksolt, majd jött Nóri, aki messze nehezebben döntött, végül Danny nevét mondta ki. Ezek után Vajk kezében volt a végső döntés, és úgy határozott, Danny-nek kell mindenképpen ott lennie az elődöntőben.

Gigi annak ellenére került komoly veszélybe, hogy a zsűri pontszámai alapján az élen zárta az adást. A legkevesebb voksot Kiszel Tünde lánya kapta, számára véget ért a DWS, míg Gigi bejutott a következő körbe.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.