Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Dancing with the Stars: Krausz Gábor megható és könnyfakasztó tánca Mikes Annával (videó)

Krausz Gábor akkor is ügyes, ha hibázik, és olyan szinten táncol, hogy vele biztosan számolni kell a Dancing with the Stars döntőjében.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor egy igen nehéz időszakában mondott igent a TV2 felkérésére, miután tönkrement a házassága Tóth Gabival. Ugyanakkor minden eddiginél többen kedvelték meg Gábor karakterét, személyiségét, és hála a Dancing with the Starsnak, sokkal több oldalát ismerhetjük meg.

Gábor ráadásul erősen rácáfolt azokra a jóslatokra, miszerint hamar ki fog esni. Már az első pillanattól kezdve érezni lehetett a kémiát közte és Mikes Anna között, amit ők maguk is elismertek. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Egy héttel ezelőtt is fantasztikusak voltak, majd a párbajon is bizonyítottak. Most pedig eljött az idő, hogy bemutassák a legújabb egyéni produkciójukat, amit sokan vártak, és kemény munka van mögöttük.

Gáborék bécsi keringőt adtak elő, ami a kedvence volt a chefnek, már csak amiatt is, mert anno a középiskola idején erre nem volt lehetősége. Rossz gyerek volt, az egyik iskolából kirúgták, viszont most, sok évvel később megadatott neki a lehetőség.

Megható és magas szintvonalú volt a tánc, Gábor és Anna is szépen táncolt. Mindenkit lenyűgöztek, és nem is lehetett kérdés, hogy magas pontszámokat kell kapniuk. Akárcsak Marics Petiék, végig 9 pontot kaptak, teljesen megérdemelten, mert hozták a tőlük elvárt szintet.