Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,08 Ft
Euró
378,28 Ft
Font
441,15 Ft
Bitcoin
41,491 $

Stohl András: „Én nem emlékszem, hogy ilyen cellatársam lett volna”

Stohl András nagyon nagyot ment a Dancing with the Stars élő adásában, visszaemlékezvén a börtönben eltöltött időszakára.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mindig magasra teszi a lécet, és ez most sem volt másképp. Szinte azonnal magas színvonalú produkciókat láthattunk, bár Hunyadi Donatella igencsak kevés pontot kapott.

Ismét minden az arcára volt írva, és nagyon szomorú volt. Ezzel szinte biztossá vált, hogy valószínűleg veszélyzónás lesz, amiben korábban már nem egyszer volt része, de eddig mindig megmentették. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Marics Petiék is az élő adás legelső felében táncoltak, és nem is akárhogyan. Nagyszerű teljesítményt nyújtottak, három 9-est kaptak, viszont már ők is a 10-esekért mennek, különösen most, hogy közeleg a döntő.

A verseny folytatódik, és a megszokott módon a páholyban is készülnek interjúk. Így volt Petiék esetében is, akik általában nagyon jó hangulatban vannak, sokat nevetnek, és Stohl András köztudottan jóban van az énekessel.

„Én nem emlékszem, hogy nekem ilyen cellatársam lett volna” – jegyezte meg András Stana Alexandra láttán András, ami hallatán mindenki meglepődött, senki nem várt hasonlót a színésztől.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.