Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,634 $

Több mint 10 biztonsági sprintelt oda Messihez (videó)

Ezúttal nem Lionel Messi testőre volt a leggyorsabb, aki mindig ott van a pálya szélén, bármilyen mérkőzésről is legyen szó.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messinek korábban nem volt szüksége ekkora védelemre, legalábbis nem tudtunk arról, hogy kvázi folyamatos védelem alatt állna Barcelonában, majd azt követően Párizsban, mely veszélyes tud lenni bizonyos kerületekben.

Nyilván Messi nem túl gyakran sétálgatott Párizs utcáin, főleg egyedül, de ettől függetlenül a biztonság adott volt számára. Az USA-ba érkezvén külön testőrt kapott, aki szinte minden lépését figyeli az argentin legendának, mivel ez a dolga, ő felel azért, hogy Messinek még a haja szála se görbüljön meg. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Emiatt már nem egy pályára berohant embert tartóztatott fel, de az utcán is volt arra példa, hogy közbe kellett lépnie. Hasonló jelenetet azonban még nem láttunk, ami nemrég történt egy pályára berohanó ember miatt. Sokan szeretnének örök emléket Messivel, viszont ennek ára is lehet, örökös kitiltás akár.

Érdemes megnézni a felvételt, ahogyan egyszerre több mint 10 testőr kezd el rohanni Messi felé, hogy megakadályozzák az incidenst. Soha nem láttunk hasonlót, anno még Zidane, Figo, Ronaldo és a többi világsztár esetében sem. Talán egy kicsit túl van mindez tolva, de azzal egyetértünk, hogy első a biztonság.

Gondban az Intel, továbbra sem tudják, miért instabil az i9-es sorozat

Az Intel még mindig küzd a csúcskategóriás i9-es PC gaming processzorok stabilitási problémáival.