Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Még a pályán is szorosan kíséri Messit a testőre (videó)

Lionel Messi testőre nagyon komolyan veszi a munkáját, aki a mérkőzéseken is jelen van a pályán, és mindenre figyel.

Fotó: EPA/STR
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messinek nem mindig voltak testőrei, de már olyan világot élünk, amikor ez szükségessé válhat. Miután hatalmas vagyonnal rendelkezik, ezt is megengedheti magának, és biztonságban tudhatja a családtagjait. Cristiano Ronaldo már hosszú ideje foglalkoztat testőröket, akik rá és a családjára vigyáznak.

Messi az amerikai költözésekor kapott maga mellé egy testőrt, amit az Inter Miami résztulajdonosa, David Beckham intézett el neki. Miami nem éppen egy veszélytelken város, így adottá vált a kiemelt védelem. Ugyan csak egy ember figyeli Messi lépteit, az igazi profi, rendkívül képzett és tapasztalt. Kissé félelmetes is a megjelenése, mosolyogni még nemigen láttuk, de ez is hozzátartozik a szakmájához. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az argentin világbajnok egy esetleges hazatéréssel valószínűleg nemcsak egy testőrt alkalmazna, ha úgy dönt, hogy Argentínában fejezi be a pályafutását, ahol számos emberrabló vadászik a tehetős családtagokra. Messi semmit sem bízhat a véletlenre, már csak a gyermekei miatt sem, így valószínűleg kétszer is meggondolja, hová költöznek.

Jelenleg Miamiban élnek, amivel egy álom valósult meg számukra. Természetesen korábban is elköltözhettek volna, Lionelnek 10 évvel ezelőtt is annyi pénze volt, hogy életük végéig szépen eléldegélnek belőle. Azóta ez a vagyon sokszorosára nőtt, és Messi már nem tervez Európában futballozni.

Legutóbb az Al Nassr elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára pár perc erejéig. Csúnya vereség lett a vége, és enyhe túlzással többet sétált mögötte a testőre, mint amennyit pályán volt a meccs alatt. A videóban is láthatjuk, minden mozdulatát figyeli Messinek, akiért adott esetben az életét is kockáztatná.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.