Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Óriási pofonba futottak bele Messiék Ronaldo csapata ellen, 6-0 lett a vége

Cristiano Ronaldo sérülés miatt nem léphetett pályára az Inter Miami elleni barátságos meccsen, ami más esetben még egy edzőbuktatással is felérhetett volna, akkora pofonba futottak bele.

Fotó: EPA/STR
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Lionel Messi amerikai karrierje álomszerűen kezdődött, sokáig minden meccsén gólt szerzett, és az Inter Miami hirtelen topcsapattá vált. Később, amikor sérülés miatt nem játszhatott, David Beckham csapatának teljesítménye igencsak visszaesett. Noha Messi visszaért, azóta sem találják önmagukat, és az argentin sem villog igazán.

Sőt, most, hogy már Suarez is a keret tagja, még nagyobbak az elvárások. Az eredmények viszont nem jönnek, felkészülési szezon ide vagy oda. Ugyan Suarez nemrég megszerezte az első gólját az Inter Miamiban, az Al Nassr ellen akkora pofonba futottak bele, hogy az felér három rémálommal, és egyszerre. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Ronaldo rendkívül ritkán sérült, de most kénytelen volt kihagyni a találkozót, amit bánhat, mert a csapattársai gálát rendeztek. A Miami jobban is járt, hogy Cristiano nem volt a pályán, mert ebből így még nagyobb ütés lehetett volna, miközben egy 70 méteres gólt is kaptak. Ettől függetlenül Cristiano ott volt a mérkőzésen, és úgy örült a góloknak, mintha azokat csak ő szerezte volna.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Messi ugyan ott volt a keretben, csak a kispadon kezdett, és nem sokkal a lefújás előtt cserélték be. Elnézve az eredményt, ez nem jelenthet nagy meglepetést, mert az Al Nassr összesen hatszor volt eredményes, míg az MLS-csapat egy alkalommal sem.

Ráadásul a Barcelonát is megjárt sztáredző, Martino ül a kispadon, aki ugyancsak egyre nagyobb nyomás alatt érezheti magát. Barátságos meccs ide vagy oda, amikor Suarez, Messi, Busquets és Alba is ott van a pályán, semmilyen körülmények között nem kaphat ki egy ilyen csapat, és még csak emberhátrányban sem voltak.