Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,74 Ft
Euró
383,79 Ft
Font
450,52 Ft
Bitcoin
69,007 $

Már 3-0-ra vezetett az Arsenal, amikor jött a gond

Az Arsenal 3-0-ra is vezetett a Tottenham ellen, de messze nem ez lett a végeredmény angol bajnokság hétvégi fordulójában.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United ismét magát hozta kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem nyert egy kiesőjelölt helyen az Old Traffordon. Bánhatják, mert az Aston Villa döntetlen játszott a Chelsea ellen, sőt furcsa körülmények között vették el a londoni sztárcsapat harmadik gólját, ami győzelmet érhetett volna.

Mindeközben a Liverpool sem gyűjtötte be a 3 pontot, így nagy valószínűség szerint nem lesznek bajnokok Klopp távozásának idején. Az Arsenal viszont tartja magát, bár legutóbb igencsak neccesen nyertek, annak ellenére, hogy 38 perc után már 3-0-ra vezettek a Tottenham otthonában, ami komoly meglepetés volt. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Hojberg nyitotta a gólok sorát egy öngóllal a 15. percben, majd ugyan a 23. percben egyenlítettek a hazaiak, a VAR-os elemzés után elvették a találatot. Pár perccel később Saka gólja már érvényes volt, csakúgy mint Havertzé, aki gólpasszt is adott.

A 64. percben jött az újabb fordulat, Romero szépített, míg Heung-min a 87. percben 3-2-re módosította az állást. Ezzel kialakult a 3-2-es végeredmény, amivel az Arsenal 80 ponttal vezeti a bajnokságot a 76 pontos Manchester City előtt, viszont a címvédő két meccsel kevesebbet játszott, addig a Liverpool hátránya 5 pontra duzzadt.

A Manchester City ezekben a pillanatokban lendül akcióba a Nottingham Forest stadionjában, ahol akár gálát is rendezhetnek. Ha hozzák a meccset, majd a másik mérkőzést is, gyakorlatilag abszolúte az irányításuk alatt tarthatják a bajnokság hajráját.