Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

A Manchester United szenvedése és pontvesztése az Old Traffordon (videó)

A Manchester United kapusa több nagy védést is bemutatott a Burnley ellen, de hiába mert miatta kapott büntetőt a vendég csapat.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United minden bizonnyal egy európai kupában sem lesz ott a következő szezonban, ami kellemetlen, tekintve, hogy Ten Hag mennyi pénzt költött el igazolásokra, és rengeteg esélyt kapott már. Valamiért mégsem rúgja ki a vezetőség, de azt nehéz elképzelni, hogy vele kezdjék meg az új idényt a Vörös Ördögök.

Tuchel már tárgyal a Manchester United vezetőségével, hiába akarja sok Bayern-szurkoló, hogy gondolja meg magát. A Bayern ugyan elbukta a címet a továbbra is veretlen Bayer Leverkusennel szemben, ott vannak a Bajnokok Ligája elődöntőjében, és Kane tonnaszámra termeli a gólokat az első bundesligás idényében. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Az United viszont szenved, legutóbb a Burnley ellen akadtak nehézségeik, és Onana nem egy nagy védést mutatott be. Sir Alex Ferguson idejében az ehhez hasonló csapatoknak sokszor momentumuk sem volt, addig Ten Haggal már nem egy vereség született ebből az Old Trafford hatalmas közönsége előtt.

Ebből most ugyan nem lett vereség, a Liverpoolhoz hasonlóan döntetlennel mehettek haza a felek. Az United számára ez felért egy vereséggel, és Ten Hag ezúttal is talált magyarázatot arra, miért nem nyertek. Sok szurkolónál telt be a pohár, és izgatottan várják, hogy egy olyan edzőjük legyen, aki visszavezeti őket a csúcsra.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.