Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Videón Szoboszlaiék újabb pontvesztése az angol bajnokságból

Nem futnak jó szériát Szoboszlai Dominikáék, ráadásul a magyar válogatott sztárja visszakerült a kispadra, és csak alig pár percet kapott.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United is pályára lépett szombaton az angol bajnokságban, és ugyan a liga egyik leggyengébb csapatával játszottak az Old Traffordon, nem tudták otthon tartania 3 pontot. Ennek ellenére még mindig Ten Hag lehet az edző, de lehetséges, már nem sokáig, többek között Tuchellel is tárgyal a vezetőség.

A Liverpool már megtalálta a következő edzőjét, miután Klopp pihenőt tart, és nem kizárt, hogy később a Real Madrid irányítását veszi át, ha Ancelotti távozik, aki pedig a brazilok kispadján folytathatná edzői pályafutását. Ez egy nagyon is lehetséges forgatókönyv, most azonban még mindig Klopp az edző a Liverpoolnál. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Szoboszlait a kispadon jelölte Klopp, és nem lehet azt mondani, hogy hamar bevetette volna az egyik legjobb középpályását. Valamiért csak pár percet kapott Szoboszlai, így sok ideje nem volt arra, hogy felpörgesse a játékot.

Az jól látszik, hogy Klopp próbálkozik, folyamatosan változtatja a csapatot, és már Salah sem tűnik olyan alapembernek, mint korábban. Szintén a kispadon ült a legendás egyiptomi támadó, akinek volt egy furcsa dühös jelenete a kispad előtt, amit hamar felkapott a sajtó. A Liverpoolnál nem úgy mennek a dolgok, mint jó pár héttel korábban, és a West Ham elleni pontvesztés szintén sokba került.

2-2 lett a vége, hiába fordított a Liverpool, és már nem az ő kezükben van a bajnoki cím sorsa. Ha az Arsenal hozza a meccsét, 5 pontra lesz a Liverpooltól, addig a Manchester City úgy előzi meg Kloppékat, hogy két meccsel kevesebbet játszott. Alább a West Ham United elleni döntetlen összefoglaló videóját láthatjuk.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.