Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Liverpool kispadján

Szoboszlai Dominik és csapattársai holland edző irányítása alatt készülhetnek a következő szezonban.

...svg content...Fotó: EPA/Bart Stoutjesdijk
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Fabrizio Romano értesülései szerint mindenben megegyezett egymással a Liverpool és a Feyenoord, így a szezon végeztével Arne Slot veszi át Jürgen Klopp helyét a mersey-parti csapat kispadján.

Slot a holland labdarúgó-bajnokságokban elért sikereket követően veszi át a Liverpool irányítását. 2019 nyarán az AZ Alkmaarnál kezdte meg edzői pályafutását, ahol John van den Bromot váltotta. Az AZ-nál töltött ideje alatt Slot némiképp meglepetésre az Eredivisie második helyére vezette a csapatot a 2019/20-as szezonban, ami a klub legjobb teljesítményét jelentette a 2008/09-es bajnoki szezon óta.

2020 decemberében Slot átvette a Feyenoord vezetőedzői posztját, ahol azóta figyelemre méltó sikereket ért el, többek között első szezonjában az UEFA Európa-konferencia Liga döntőjébe vezette a csapatot. Bár a május 25-én Tiranában rendezett döntőben a Feyenoord 0:1-es vereséget szenvedett az AS Romától, Slot stratégiai képességei az egész bajnokság során megmutatkoztak.

Fabrizio Romano úgy tudja, Arne Slot lesz a legdrágább holland vezetőedző, miután a Liverpoolnak 13-15 millió eurónyi kompenzációs díjat kell fizetnie a Feyenoordnak.

Romano szerint már csak a papírmunka van hátra a szerződés véglegesítésééig, amire akár már a hétvégén sor kerülhet.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.