Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Videón Jürgen Klopp legnagyobb visszatérései a Liverpoollal

Nem egy vert helyzetből állt fel a padlóról Jürgen Klopp csapata az évek során, ezekből készített most egy összeállítást a Liverpool.

További Hírek

Jürgen Klopp megadta a módját a búcsújának, nagy bulit szerveztek neki az estére Liverpoolban, és többek között arról is készült felvétel, ahogyan táncol a színpadon.

A Liverpool edzője vasárnap távozott a klub éléről, átadván egy olyan örökséget, amit nehéz lesz ebben a formában tovább vinni.

Több játékos és a szurkolók nagy része is könnyes szemmel figyelte az eseményeket, Jürgen Klopp távozását az Anfield Roadon.

Jürgen Klopp nagyon megható szavakat fogalmazott meg az öltözőben a megnyert utolsó mérkőzést követően, többek között Szoboszlai Dominik társaságában.

Pep Guardiola könnyes szemmel búcsúztatta riválisát és barátját, Jürgen Kloppot, és elismerte, hogy hiányozni fog neki a német menedzser.

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.

A felvételek mindent elmondanak, minden eddiginél nagyobb tömeg, ováció fogadja Jürgen Klopp csapatbuszát, mindenki ott akar lenni ezekben a pillanatokban.

A Liverpool vezetősége úgy döntött, hogy egy egészen különleges, extra mezben búcsúztatják el a legendás edzőjüket, Jürgen Kloppot.

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.