Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Mióta itt jártál:

Rendesen zavarba jött Radics Gigi Marics Peti nézésétől (videó)

Radics Gigi és Marics Peti is nagyon jóban vannak egymással a Dancing with the Starsban, az énekesnő zavarba is jött a Valmar sztárjának nézésétől.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi megint veszélyzónás volt szombat este a Dancing with the Starsban, annak ellenére is, hogy a zsűri pontszámai alapján az élen zárt. Őrületesen nagyot táncolt, és olyan szexin mozgott, hogy mindenki zavarba jött tőle.

A lehető legjobbkor érkezett meg a műsorba, közvetlen az elődöntő előtt, és végül ő juthatott tovább, míg Hunyadi Donatella kiesett. Kiszel Tünde lánya ennek inkább örült, mint sem, mert nehezen dolgozta volna fel, ha ezek után Gigi kiesik. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Döbbenetesen nagy show-t csinált az énekesnő, ami Marics Peti figyelmét is felkeltette. Gigi a Gelencsér Timinek adott interjúja közben kérte meg az operatőrt, vegye fel Petit, hogyan néz rá, mert zavarba jött tőle.

Gigi nem akarta elbízni magát, sokkal inkább annak örült, hogy jól érzi magát, bár megjegyezte, amikor kilépett az ajtón, kis híján arca esett. Élvezte, hogy egyszerre két profi táncossal táncolhatott, melynek kapcsán viccesen megjegyezte: „Otthon egy sem vár, itthon kettő is. Tök jó. Sőt, három is, ahogy elnézem…”

Ezt viszont élvezi Gigi, mert szerinte mindig jó egy nőnek, ha visszajelzést kap, amiből nem volt hiány. „Ezzel tudni kell élni.” Évek óta nem láttuk ilyen felszabadultnak Gigit, aki már ott van az elődöntőben és esélye nyílhat a finálés bejutásra, amit megérdemelne.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.