Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Dancing with the Stars: Hunyadi Donatella félt, hogy ő juthat tovább Radics Gigi helyett

Hunyadi Donatella tartott tőle, hogy Radics Gigi kiesik, így megnyugodott, amikor a nézők végül őt szavazták ki az énekesnő helyett.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hunyadi Donatella első tánca nemigazán sikerült, legalábbis a zsűri nem adott magas pontszámokat, és ez láthatóan igen rosszul esett neki. Végül veszélyzónásak lettek, és Radics Gigi mellett álltak ott, majd a közönség úgy döntött, Gigi juthat be utolsóként az elődöntőbe.

Bődi Dénes a Gelencsér Timinek adott interjújában azt mondta, büszkék az 5. helyükre ebben az erős mezőnyben. „Ez már egy fantasztikus dolog, egyáltalán nem vagyunk mérgesek.”Donatella elmondása szerint amiatt volt nagyon szomorú a veszélyzónában, mert szerinte nem lett volna igazságos, ha Gigi, aki az első helyen végzett a zsűri pontjai alapján, kiessen, addig ők, akik utolsók lettek, továbbjussanak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Bennük volt a félelem, mert legutóbb, amikor ott álltak, továbbjuttatták őket Király Lindáékkal szemben, és Gigi akkor is veszélyzónás volt. „Mi ezt nem tudtuk volna feldolgozni.”Dénes úgy fogalmazott, rosszul esett volna számukra, ha egy ilyen tehetséges versenyzőtől, mint Gigi, elveszik a lehetőséget.

Donatella azt hitte, már az első adás végén kiesik

Örömmel vállalta el a műsort, viszont, amikor meglátta, hogy kik ellen fog versenyezni, úgy érezte, elsőként távozik. Az első hetek erről szóltak számára, mert mindig azt gondolta, hogy ő lesz a következő kieső. „És nem, és nem, és nem, és megmentett a zsűri és a nézők.”

Donatella nem tudja szomorúnak érezni magát, azt mondta, most érzi magát a legboldogabbnak, mert hatalmas sikernek éli meg, hogy ilyen messzire jutottak. Ez egy olyan siker, amire joggal lehet büszke, mialatt sok új embert ismerhetett meg.

Hálás a stábnak, akik segítettek neki abban is, hogy megmutathassa, ki ő valójában. „Magamtól nem mentem volna bele a médiába.” Leginkább a partnerét emelte ki, akivel barátok lettek és boldogok, hogy együtt dolgozhattak. A táncos úgy érzi, ennél igényesebb formában nem is mutatkozhatott volna be az emberek előtt a fiatal lány.