Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Dancing with the Stars: kiült a döbbenet Hunyadi Donatella arcára az alacsony pontszámok miatt

Hunyadi Donatella izgattatottan vágott neki az új élő show-nak a Dancing with the Starsban, ahol már a legkisebb hiba is sokba kerülhet.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mezőnye egy héttel ezelőtt Király Lindától köszönt el. Az énekesnő nagyon jól viselte a kiesést, és elárulta, valójában hetek óta egy komolyabb sérüléssel versenyez, táncol a parketten.

Ez sem vetette őt vissza abban, hogy mindent beleadjon, és több mint hálás azért, hogy a műsorban szerepelhetett. Elmondása szerint a DWS megváltoztatta az életét, ami valószínűleg sokan másokra is igaz. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Hunyadi Donatellára szintén igaz lehet ez az állítás, akit sokáig Kiszel Tünde lányaként ismerhettünk. A műsor után azonban sokkal inkább Hunyadi Donatellaként fognak emlékezni rá, és dicséretes, amit eddig letett az asztalra.

Donatella megint nagyon vonzó volt, tökéletes táncos formája van, és egy igazi cukormázas táncot adtak elő. Mivel másodikként léptek parkettre, igen hamar letáncolhatták a várva várt produkciójukat.

A kritikák nem maradtak el, kicsit lassú és darabos volt a tánc. Mindhárom zsűritag egyetértett azzal, hogy túlságosan is koncentrált az előadás, hiányzott belőle az igazi életérzés. Ez a pontokban is látszott, Vajk és Tamás 7 pontot adott, addig Nóri 8-at. Döbbenet ült ki Donatella arcára, és minden eddiginél csalódottabb volt, ami nem kicsit látszott rajta.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.