Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

A Dancing with the Stars megváltoztatta Király Linda életét

Király Linda több mint hálás azért, hogy a Dancing with the Starsban szerepelhetett, ami sokat adott számára.

Fotó: Instagram/Király Linda
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Király Linda volt a Dancing with the Stars legutóbbi kiesője, viszont kicsit sem bánkódik emiatt. Sőt, arra is fény derült, hogy egy igen komoly és fájdalmas sérüléssel csinálta végig a műsort, ami megint csak őt dicséri.

Linda a Mokkának adott interjújában beszélt arról, hogy egyáltalán nem szomorúak, hiába estek ki. Egyszerűen mindenért hálásak a műsor kapcsán, és nagyon elégedetten, boldogan tekintenek vissza a produkciókra. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ettől függetlenül szerintük még bőven lett volna bennük több, amit megmutathattak volna. „Lett volna még Lindában, amit tudtunk volna mutatni.” – jegyezte meg András, aki szintén ott volt a TV2 stúdiójában.

Linda nagyon boldog

Linda boldog, hogy részt vehetett a műsorban, mert jobban elfogadja magát azóta, új érzések szabadultak fel benne, illetve minden eddiginél jobban ismeri önmagát. „Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok.”

Andris is egyetért azokkal a véleményekkel, miszerint az idei éve sokkal inkább egyben van, nincsenek kiugró tehetségek, hanem összességében közel egy szinten van a csapat, ettől is olyan izgalmas a verseny.

„Eleve nagyon jó a csapat, imádjuk egymást. Annyira kis család lett az utóbbi pár hétben.” – mondta Linda, aki megélte azokat a pillanatokat, amiért elvállata a műsort, kezdve a korábban említett elfogadással és elengedéssel.

Önfelismerő, öngyógyító úton járt, amikor jött a felkérés, amire először nemet mondott magában, mert nem tudta elképzelni magát a parketten. Később azonban átkapcsolt benne valami, amiért rendkívül hálás, és azt mondja, megváltozott az élete.