Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Kiderült, milyen árakra számíthatunk a hazai kutakon május 1-től

A benzin és a gázolaj ára is lejjebb megy bruttó 3-3 forinttal.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint május 1-jén, szerdán a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken. Bruttó 3-3 forinttal kerül majd kevesebbe mindkét üzemanyag beszerzési ára, így a hét közepén az alábbi átlagárakat tapasztalhatjuk a kutakon:

  • 95-ös benzin: 644 Ft/liter
  • Gázolaj: 630 Ft/liter

Erről a holtankoljak.hu szakportál számolt be, amely hétről hétre információkkal szolgál az üzemanyagár-változások kapcsán. Korábban egyébként arról érkezett hír, hogy április 26-tól a benzin és a gázolaj ára is csökken. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Előbbié bruttó 3 forinttal, míg utóbbié bruttó 6 forinttal ment lejjebb, így a 95-ös benzin literjéért 647, a gázolajéért 633 forintot kellett fizetni a töltőállomásokon. De arról is beszámoltunk, hogy reagált a Magyar Ásványolaj Szövetség a kormány felszólítására.

A Magyar Ásványolaj Szövetség kijelentette, a magyarországi üzemanyagárak már most is a középmezőnyben helyezkednek el a környező országokhoz képest. Míg Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója olcsóbb üzemanyagárakat követelt a piaci szereplőktől.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.