Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Összeesett egy 47 éves versenyző a Spartan Race versenyen, a kórházban elhunyt

Mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre, s bár a futók azonnal megkezdték az újraélesztést, később életét vesztette a férfi.

...svg content...Fotó: MTI/Komka Péter
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter a Nový Čas értesülései nyomán számolt be arról, hogy a Spartan Race Slovakia versenyen egy futó rosszul lett és hirtelen összeesett. A helyszínen lévő szemtanúk s futók – akik között egy orvos is volt – azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, miközben a mentők a helyszínre siettek.

Az Air – Transport Europe légi mentőszolgálat beszámolója szerint mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre az életmentők, akik emelt szinten folytatták a férfi újraélesztését. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A szervezők a Spartan Race Slovakia honlapján erősítették meg a történteket: azt írják, „igen, igaz, hogy ma a verseny egyik szakaszán hirtelen rosszul lett az egyik versenyző”, hozzátéve, hogy azonnal hívták a mentőket, a férfit pedig „súlyos egészségi állapotban szállították kórházba”.

Noha az orvosok mindent megtettek, erőfeszítéseik ellenére a 47 éves versenyző, Zdeno életét vesztette. Halálhírét egyik rokona erősítette meg a helyi sajtónak. A tragédia ellenére szombaton és vasárnap is folytatódott a Spartan Race Slovakia.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.