Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

GVH: új jogszabály védi a versenyt és fogyasztókat a digitális térben

A GVH a kiadott sajtóközleményében részletezte, hogyan működik az új jogszabály, mely védi a versenyt és a fogyasztókat a digitális térben.

Magyar űrhajós-jelöltek: 244 jelentkezőből már csak nyolcan vannak versenyben

Magyarország talán egyik legizgalmasabb versenye az űrhajós-jelölt verseny: összesen 244 ember jelentkezett, ám jelenleg már csak nyolcan vannak versenyben, sőt, az év végére négyre szűkítik számukat.

Szövetségi kapitány: eltűnt Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a szövetségi kapitány elmondása szerint eltűnt, s ő maga sem tudja, hogy mi van vele.

Az Arsenal és a Barcelona verseng egymással Youri Tielemansért

A játékosért folytatott versenyben úgy tűnik, hogy az Arsenal áll nyerésre, ám az sem kizárt, hogy végül a Barca csapatában landol Youri Tielemans.

Fordulat a piacon: a Lidl megelőzte a Tescót

A Lidl diszkontlánc jelentős különbséggel előzte meg a Tescót a magyar piacon, sőt, az összes versenytársat kenterbe verte 2020-ban.

További Hírek

Az IMF szerint sürgősen globális adóegyezségre van szükség a kereskedelmi háború elkerülésére

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden arra figyelmeztetett, hogy "sürgősen szükség van" egy globális adómegállapodásra egy esetleges kereskedelmi háború elkerülése érdekében.

Egyelőre nem tisztázott az edzőtermek újranyitása

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése alapján ismét megnyithatnak az üzletek, valamint a szolgáltatók, szóval újra ellátogathatunk fodrászhoz vagy éppen masszőrhöz is, ami viszont egyelőre nem tisztázott, az az edzőtermek nyitása.

750 ezer forintot fizet egy cég annak, aki 24 órán keresztül nem néz rá okostelefonja kijelzőjére

Ha mélyen magunkba nézünk, magunk is láthatjuk, hogy bizony túlságosan sok időt töltünk el mobiltelefonunk nyomkodásával és bámulásával, az egyik cég pedig éppen ezen szeretne változtatni.

Az USA felvette a versenyt Kínával a hiperszonikus rakéták fejlesztésében

Az amerikai hadsereg már kiválasztotta első egységét, mely használhatja majd az USA első hiperszonikus rakétáit, mely lépéssel most beérték legnagyobb riválisukat, Kínát.

Exatlon: Ricsi részben ezzel magyarázza a sokkoló kiesését

Még csak pontot sem tudott szerezni Benő ellen, ami után nem volt kérdés, hogy el kell hagynia Dominikát, és véget ért számára a verseny.

Exatlon: vége, megvan a következő kieső egy nagyon sima párbajt követően

Eldőlt, hogy ki búcsúzott legutóbb a párbajon az Exatlonban, amit a kihívók két férfi versenyzője vívott meg egymással egy nehéz napot követően.

Exatlon: Viktor nem cifrázta, nagyon örülne, ha Ricsi hazaküldené Benőt a párbajon

Arra ugyan van esély, hogy Ricsi és Benő párbajozzon egymással, talán messze kevesebb, hogy az idősebb kihívó térjen vissza.

Exatlon: Anna sírva vallott Benőnek, akit nem akar elveszíteni

Anna és Benő nagyon jóban lettek, ez tisztán látszik, most viszont lehetséges, hogy elveszítik egymást, ami egy újabb csapással érne fel a lány számára.

Exatlon: Palik László újabb nagy bejelentése

Nincs megállás, minden napra jut valami meglepetés, vagy bejelentés, de a mostani különösen fontossá fog válni.

Exatlon: eljött az idő Ricsi távozására?

Nagyon rossz formában van, Benő és Viktor is egyértelműen jobb nála, ami azt vetítheti előre, hogy nem lehet túl sok esélye, de Liviről is ezt mondták Dóri ellen.