Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Megválasztották Az Év Szaloncukrait, számos különlegesség került be a legjobbak közé

Fügés-diós lett az év szaloncukra 2023-ban, de a körtezselés-muskotályos, a mézkaramellás és a szicíliai pisztáciás is nagy sikert aratott, számos más ínycsiklandó finomság mellett.

További Hírek

Hannah Serfass lova megbotlott az egyik akadálynál, amelynek következtében a lány előre borult és kizuhant a nyeregből, az állat pedig a fejére zuhant.

Sajtóértesülések szerint Nagelsmann úgy határozott, nem folytatja a versenyt a Chelsea vezetőedzői posztjáért.

A GVH a kiadott sajtóközleményében részletezte, hogyan működik az új jogszabály, mely védi a versenyt és a fogyasztókat a digitális térben.

Magyarország talán egyik legizgalmasabb versenye az űrhajós-jelölt verseny: összesen 244 ember jelentkezett, ám jelenleg már csak nyolcan vannak versenyben, sőt, az év végére négyre szűkítik számukat.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a szövetségi kapitány elmondása szerint eltűnt, s ő maga sem tudja, hogy mi van vele.

A játékosért folytatott versenyben úgy tűnik, hogy az Arsenal áll nyerésre, ám az sem kizárt, hogy végül a Barca csapatában landol Youri Tielemans.

A Lidl diszkontlánc jelentős különbséggel előzte meg a Tescót a magyar piacon, sőt, az összes versenytársat kenterbe verte 2020-ban.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden arra figyelmeztetett, hogy "sürgősen szükség van" egy globális adómegállapodásra egy esetleges kereskedelmi háború elkerülése érdekében.

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése alapján ismét megnyithatnak az üzletek, valamint a szolgáltatók, szóval újra ellátogathatunk fodrászhoz vagy éppen masszőrhöz is, ami viszont egyelőre nem tisztázott, az az edzőtermek nyitása.