Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, hétfő délelőtt egy hatodikos kislány egy késsel megszúrta egyik osztálytársát a Győrhöz közeli Bőnyben lévő iskolában. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba.

A Telex értesülései szerint a késes támadást egy összetűzés előzte meg: úgy tudni, hogy a feszültség két, szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A bőnyi iskola vezetése az incidens után arra kérte a szülőket, hogy vigyék haza gyermekeiket, akik közül többen is sokkos állapotba kerültek.

Azon gyermekek, akiket szüleik nem tudnak elvinni, felügyeletet kapnak az iskolában. A rendőrök jelenleg is a helyszínen vannak.

A police.hu oldalán közzétett közlemény szerint a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint súlyos sérülést szenvedett az áldozat, akit a mentők szállítottak kórházba. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.