Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos parádés tálalása az év meglepetése (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. november 24. - 17:18

Sárközi Ákos megint alkotott, és több mint autentikus volt, ahogyan kitálalt, ráadásul az ízek is legalább ennyire meggyőzőek voltak.

Robog előre A Konyhafőnök VIP legújabb évada, benne a megszokott trióval. Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé nem hagyja unatkozni a nézőket, mindig kitalálnak valamit, még akkor is, ha épp a versenyzők főznek.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Ezen a héten Jenő versenyzői vannak akcióban, akik sorra teljesítik a feladatokat, de természetesen mindig van egy kieső a nap végén. Ez legutóbb sem volt másképp, megint el kellett köszönni az egyik versenyzőtől.

Zámbó Krisztián kedvese távozott, már nem folytathatja tovább a versenyt, de így is hálás lehet, mert sokat tanult. Járai Máté pedig úgy gondolta, Rácz Jenő a versenyen kívül akarja tudni őt, és ebből volt pár feszült pillanat.

Szerencsére viccesebb, boldogabb pillanatok is voltak, például, amikor Sárközi Ákos megint feladatot kapott. A Konyhafőnök VIP kihagyhatatlan tagja igyekezett valami egészen egyedivel előállni, ami sikerült is, és nem akárhogyan.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.