Dollár
395,07 Ft
Euró
417,12 Ft
Font
483,61 Ft
Bitcoin
17,272 $

Dráma A Konyhafőnök VIP-ban: Járai Máté azt érezte, Rácz Jenő ki akarja ejteni

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Járai Máté között konfliktus alakult ki a versenynap alatt, ami az eddigi legfeszültebb pillanatokat hozta.

Rácz Jenő komoly szívességet tett Járai Máténak azzal, hogy beválogatta a csapatába, mert máskülönben kiesett volna. Sárközi Ákos nem tartott igényt a színészre, így Jenő maradt az utolsó esélye, akivel pedig tudjuk, hogy milyen a kapcsolata.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Jenő mindezt rendezni szerette volna, és egészen idáig összességében jól mentek a dolgok. A színész legutóbb azonban úgy érezte, valami nagyon nem stimmel, és fel is tette a kérdést a chefnek, miszerint segíteni akar neki, vagy hátráltatni.

„Máté, te direkt magadat szívatod?” – tette fel a kérdést Jenő, aki kiszúrt egy újabb hibát. „Csinálok valamit jól egyébként?” – reagált Máté, addig Jenő szerint nincs szükség hisztire, és csinálja azt, amit mond, mert akkor rendben lesznek a dolgok.

A versenyző azt mondta, lehet kritikával illetni, de úgy érezte, hogy Jenő mindenben kritikát keres, aki ezzel nem értett egyet, csak segíteni akart. Jenő nem értette, mi történt Mátéval, mert eddig minden rendben volt, most pedig elutasítónak érezte a sztárt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2