Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

A Konyhafőnök VIP: senki nem pörgött úgy a konyhában, mint Nagy Alexandra (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kardos Eszter húzott egy nagyot, és Nagy Alexandrát kérte fel segítségnek A Konyhafőnök VIP elődöntőjében.

Nagy Alexandrát az egész ország ismeri, elsősorban a Barátok köztből, de a Survivor is nagy népszerűséget hozott számára, akárcsak A Konyhafőnök. Két nagyon más területen is bizonyított, elsősorban saját magának.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Mindig az a legfontosabb, hogy saját magunknak bizonyítsunk, mert azáltal tudunk fejlődni, előrébb lépni. Alexandra is így közelíti meg a dolgokat, sokat fejlődött a versenyek alatt, most pedig ő volt az, aki segített a konyhában.

Kardos Eszter szintén rengeteget fejlődött a verseny alatt, szép lassan felért a legjobbak közé. Jól bizonyítja mindezt az is, hogy Ripli Zsuzsi kiesett az elődöntőből, akiről azt gondoltuk, hogy a legnagyobb esélyes.

Eszternek sem volt könnyű dolga, és közben Alexandrát kellett irányítania, hogy a helyére kerüljenek a dolgok. A színésznő néhol hajlamos kapkodni, ami pedig hibákat szül, és ez már nem fér bele a döntő előtt.

Eszter azt mondta, biztos volt benne, hogy Alexandra nagyon pörögni fog, és mindent megpróbál azonnal precízen elvégezni. Egy dologtól fél, hogy ebben a nagy pörgésben képes szétcsúszni, és arra készült fejben, hogy megnyugtassa a barátnőjét.

Még több bulvár: Farm VIP 3: váratlanul több kiesett játékos is visszatért a farmgyűlésre