Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Farm VIP 3: váratlanul több kiesett játékos is visszatért a farmgyűlésre

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb fordulatok várhatóak a Farm VIP 3-ban, ahol már csak öt versenyző van versenyben a fődíjért a farmon.

A legutóbbi játék végén két versenyzőnek kellett távoznia a farmról, akiknek már nincs esélyük arra, hogy megnyerjék a játékot. Hatalmas volt a csata, végül Schobert Norbi jutott be az ötödik helyen a legjobbak közé.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Ez azt is jelentette, hogy Görgényi Fruzsinak és Völgyi Zsuzsinak költöznie kellett, nem folytathatják a játékot. Egyikük sem volt túl csalódott, mert így is rengeteg élményben volt részük, és messzire jutottak.

Demcsák Zsuzsa közölte a versenyzőkkel, hogy ideje kitakarítaniuk a parasztházat, mert fontos vendégek érkeznek. Többen arra gondolhattak, hogy a szeretteik toppannak be, ám olyan versenyzők tértek vissza, akik korábban kiestek.

Többek között Vajtó Lajos és Mischinger Péter is elsőként tért vissza a farmra. A TOP-5 mezőnye nemigazán tudta ezt hova rakni, ráadásul, amikor megtudták, hogy fontos szerep fog hárulni a kiesett versenyzőkre a farmgyűlésen, kissé aggódni kezdtek.

Nagy a titkozólás, hogy mégis milyen szerepet kapnak a kiesett versenyzők, de még az is benne lehet a pakliban, hogy valakinek, vagy valakiknek emiatt kell távozniuk. Az eddigi legizgalmasabb és legfurcsább farmgyűlés vár a mezőnyre.

Még több bulvár: Egyre többet tudni Csuti új barátnőjéről, aki 26 éves