Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Farm VIP 3: dráma, két versenyzőnek azonnal távoznia kellett

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött a drámai pillanat, a legutóbbi játék végén két versenyzőnek is el kellett hagynia a farmot, nem sokkal a döntő előtt.

Gyakorlatilag ráfordultunk a célegyenesre a Farm VIP 3-ban, ami rendkívül izgalmasnak ígérkezik. Hamarosan megtudhatjuk, hogy ki nyerte a harmadik évadot, és az azzal járó több millió forintos fődíjat.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Egyre kevesebben vannak játékban, már nem olyan könnyű összefutni egymással a parasztházban, és rövidesen itt az idő, hogy megmérkőzzenek a fináléban. Hogy ki lesz a két versenyző, nagy kérdés, ám most közelebb kerültünk a válaszhoz.

A következő körbe egyenes ágon Csuti és Szorcsik Viki juthattak be a teljesítményük alapján. Nagyon örültek ennek, különösen a színésznő, aki azzal a lendülettel gyorsan az üzletember nyakába ugrott.

Ezután Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP 3 műsorvezetője közölte a többi játékossal, hogy eljött az idő, össze kell csapniuk, viszont nem egy, hanem rögtön két versenyző fogja elhagyni a farmot. Óriási volt a tét, és nagy esélyesek is veszélyben érezhették magukat, köztük Schobert Norbival.

Elsőként Miki végzett az idegtépő építős feladattal, így gyorsan biztosította a helyét a TOP-5-ben Csuti és Viki mellett. A többiek nehezebben haladtak, rendre összeomlott az építményük, és a szél is komoly szerepet játszott ebben. Dalma volt a következő, viszont már csak egy kiadó hely maradt, megtippelni is nehéz lett volna, hogy ki jut be utolsóként.

Fruzsi több mint közel volt, egyetlen egy elemre attól, hogy övé legyen az ötödik hely, de összeomlott a torony, kezdhette elölről. Norbi viszont jól állt, csak változtatnia kellett a kevesebb elem miatt. Végül sikerrel járt, míg Zsuzsinak és Fruzsinak véget ért a verseny, de nem szomorkodtak.