Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Egyre többet tudni Csuti új barátnőjéről, aki 26 éves

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti újra szerelmes, ismét rátalált a szerelem egy fiatal nő személyében, aki hamar megfogta őt a személyiségével.

Csuti volt felesége, Kulcsár Edina boldogabb már nem is lehetne, hiszen rátalált a nagy szerelem G.w.M. személyében. Még egy éve sincsenek együtt, de már a közös gyermeküket várják, és az eljegyzés is megtörtént.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ugyan Csutinak is volt egy kapcsolata a szakítást követő hónapokban, az nem működött. Szorcsik Vikivel sem tartott sokáig a szerelem, de úgy tűnik, hogy az üzletember ismét boldog, és lehetséges, ennek a kapcsolatnak nagyobb jövője van.

A Blikk úgy tudja, hogy a fiatal nő az egyik vidéki városban él, barna hajú, és már több szépségversenyen is feltűnt. Sőt, döntős is volt, így valószínűleg könnyebb lehet kitalálni, hogy kiről lehet szó.

A pár egyik ismerőse árulta el a lapnak, hogy nagyon szép párt alkotnak, és a lány abszolúte megfelel Csutinak: okos, szép és sportos. A Blikk kereste Csutit a részletek miatt, ő azonban nem kíván bővebben nyilatkozni.

Valószínűleg ennek az az oka, mert még csak néhány hete találkozgatnak. Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV-ben azonban mondott néhány szót a témáról, és elárulta, 26 éves a lány, aki jelenleg is tanul, a diplomája után a mesterképzést csinálja. Sőt, ébredtek már egymás mellett reggel, Bécsbe is együtt mentek a karácsonyi vásárra, de az idei karácsonyt még külön töltik.