Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Kulcsár Edina nyilatkozott a Blikknek a különleges eljegyzés után

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megtörtént a nagy pillanat, Kulcsár Edina eljegyzési gyűrűt kapott, ami nem okozhatott nagy meglepetést a rajongóknak.

Szinte minden villámgyorsan történik G.w.M. és Kulcsár Edina különleges kapcsolatában, amit sokan leírtak. Egyesek pár hetet adtak a kapcsolatnak, miközben már közös tetoválásuk is van, sőt, a rapper magára tetováltatta szerelme arcképét.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

A legnagyobb lépés pedig a közös gyermekük, akit már nagyon-nagyon várnak. Későbbre tervezték a picit, ám boldogabbak nem is lehetnének, emiatt is szállt ki a Dancing with the Stars harmadik évadából a szépségkirálynő.

Csak idő kérdése volt, hogy mikor történik meg az eljegyzés, és azok, akik az ünnepekre tippeltek, beletaláltak. Megtörtént a nagy eljegyzés, amiről a Blikk is beszámolt, nem sokkal a rendkívüli bejelentés után, hozzá egy videóval.

Csak úgy ömlenek a gratulációk, és csak tippünk van arra, hogy milyen nagy kaliberű lesz az esküvőjük. Valószínűleg az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb sztáresküvőjét rendezik meg, amiről sokat fognak beszélni az emberek. Innen is gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk a párnak!

Edina a Blikk kérdésére elmondta, nagyon boldog, és mesébe illő volt a leánykérés. Várjuk a részletek, mert valószínűleg ennek is igencsak megadta a módját a rapper, aki nemrég aranyakat vásárolt a barátainak karácsonyra.