Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

A Konyhafőnök VIP: keményen rászólnak a döntőbe Geszler Dorottyára (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Geszler Dorottya is lehetőséget kapott A Konyhafőnök VIP döntőjében, de nem abban a formában, mint a két döntős.

Az utóbbi hetekben nem egy drámát, fordulatot és meglepő jelenetet láthattunk A Konyhafőnök VIP konyhájában. Sorra mutatkoztak be a sztárok a versenyben, majd azzal a lendülettel távoztak is.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Nem mindenki, mert a jobbak kötényt kaptak, és voltak, akik komoly meglepetést okoztak. Járai Máté jelentette az egyik legnagyobb meglepetést, aki egészen a negyedik helyig lavírozott, majd a legjobb férfiversenyzőként távozott.

Ezek után már csak az volt a kérdés, hogy a három versenyben maradt lány közül ki lesz a befutó. Ripli Zsuzsi meglepetésre nem jutott be a fináléba, pedig maximálisan megérdemelte volna, akárcsak a két társa.

Emiatt is nehéz döntést hozni, és nemcsak a döntőben. Abszolúte megnéztünk volna egy hármas finálét, de így sem fogunk unatkozni, már csak a konyhába visszatérő, korábban kiesett versenyzők miatt sem.

Geszler Dorottya Kardos Eszternek igyekszik segíteni, majd eljön az a pont, amikor a döntős versenyzőnél mintha betelne a pohár. „Most már elég ebből.” – szólt oda Eszter indulatosan, akinek elege lett a dologból.

Még több bulvár: Schumacher Vanda szexi megjelenése a fenyőfa előtt