Clouds
21 Budapest
Dollár
354,72 Ft
Euró
386,25 Ft
Font
432,95 Ft
Bitcoin
23,570 $

A Konyhafőnök VIP: Dobos Evelin drámai pillanata az elődöntőben (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dobos Evelin főzése sem ment egyszerűen A Konyhafőnök VIP elődöntőjében, és benne volt a pakliban, hogy kieshet a döntő kapujában.

Már az elődöntőn is túl vagyunk A Konyhafőnök VIP 2022-es évadában, ami azt jelenti, jöhet a finálé. Ma este eldől, hogy ki nyeri meg a fődíjat, az azzal járó sok milliós nyereményt, illetve a nagy megtiszteltetést.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Járai Máté utolsó férfiként esett ki, ami után biztossá vált, női győztese lesz a versenynek. A fiúk közül idén nem voltak olyan sokan, akik kimagaslóan teljesítettek, míg a lányok közül már inkább, nem is egyszerű a döntés.

Legutóbb egy olyan versenyző távozott, akit a fináléba vártunk, és titkos favoritként tekintettünk rá. Ripli Zsuzsi csak külső szemlélőként figyelhet, addig Dobos Evelin ott van a nagy fináléban, amit megérdemel.

Az ő főzése sem ment olyan egyszerűen, pedig voltak pillanatok, amikor minden a helyén volt. Édesanyját kérte meg, hogy segítsen neki, és sokáig valóban óriási összhangban főztek, jó volt látni őket a pult mögött.

Az egyik óvatlan pillanatban azonban becsúszott egy baki, amikor Evelin gyanútlanul keresgélte a burgonyapuffancsait, majd szembesülnie kellett vele, hogy azok már egy ideje a kukában pihentek. Ez volt az a pont, amikor újra kellett tervezniük a dolgokat, és reagálni a helyzetre.

Még több bulvár: Farm VIP: Szorcsik Viki kiakadt Mikire, aki szerinte végig aludta az egész játékot