Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Járai Máté sikerrel teljesítette a Rácz Jenő-küldetést

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Járai Máté első és legfontosabb küldetése az volt, hogy rendezze a kapcsolatát Rácz Jenővel, ami végül sikerült neki.

Rácz Jenő is nézett egy nagyot, amikor kiderült, hogy Járai Máté ott van A Konyhafőnök VIP 2022-es mezőnyében, mivel köztudott volt, hogy nem beszélnek egymással A Nyerő Párosban történtek óta.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Jenő húzott egy váratlant, aminek a végén beválogatta a csapatába Mátét. A színész boldog volt emiatt, és így lehetett teljes a kép, mert ha Sárközi Ákoshoz kerül, valószínűleg nem tudják ilyen szinten megoldani mindezt.

Miután Ákos nem adott kötényt. Jenőn múlt Máté sorsa, aki akkor azt gondolta, mehet is haza. Nem így lett, ráadásul a negyedik helyig jutott, amivel több mint megvalósította az álmait a műsorral kapcsolatban.

„A Konyhafőnök VIP 2022 4.helyezettje lettem. Kísérteties hasonlóság a Survivorral, ott is 4.lettem és férfiként az utolsó játékos.” – írta a posztjában Máté az Instagram oldalán, miután kiderült, hogy negyedik lett.

„Ahogy akkor is, most is boldog vagyok, hiszen nem nyerni mentem, álmomban nem gondoltam, hogy idáig jutok. Van egy séfkabátom, két új barátom, akik sose kiabálnának, vagy hátráltatnának engem az életben, ugye @evelindobos @nellyfesus.”

„És a vállalás, miszerint nem leszünk többé ellenségek @chefjenoracz cal is sikerrel teljesítve! Megkaptam, amiért mentem, sőt jóval többet annál! Köszönöm a hihetetlen mennyiségű üzenetet és szeretetet, amit kaptam Tőletek! Köszönöm, hogy itt vagytok velem! Természetesen azért a karácsonyi menüt én csinálom idén.”

Még több bulvár: G.w.M. nem viccel, aranyakat vásárolt a barátainak karácsonyra