Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

A Konyhafőnök VIP: az egyik kedvenc karakter esett ki a versenyből (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásrészében is távoznia kellett az egyik sztárnak, akit sokan szeretnek.

Az eddig csak lappangó feszültség, elszabadult a konyhában: Máté kiakadt mentorára, aki szerinte csak hátráltatni akarta kritikáival. A kettejük közötti vita a kóstolásra is kihatott, ahol Sárközi Ákos is elmondta véleményét a főzés alatt hallottakról. A kék csapat mentora ráadásul még egy lehetetlen installációt is készített ételeiből.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Rácz Jenő a harmadik napon is egy saját készítésű étellel lepte meg versenyzőit, akiknek utána – minden akadályt leküzdve – le kellett másolniuk az alkotást. A folyamat sokaknak megterhelő volt, azonban Járai Máté különösen rosszul élte meg ezt a feladatot. Rácz Jenő hozzá is többször odaugrott, hogy megnézze, hogy halad az elemeivel, azonban a sokadik kritika után Máté elpattant:

A séf nem értette, hogy Máté miért hiszi, hogy csak hátráltatni szeretné, és a sokadik kiakadás után már inkább úgy döntött, nem mond semmit versenyzőjének, csak kérdez. Végül, amikor Jenő az utolsó percekben beállt Máté mellé a pultba, hogy átlendítse a holtponton, úgy tűnt, hogy a színészben is csitulni kezdtek az indulatok.

A kettejük közötti viták a kóstolásra is hatással voltak, ahol Jenő – miután megkérdezte, hogy Máté jobban érzi-e magát – kijelentette, hogy szerinte már nincs mit megbeszélniük a történtekkel kapcsolatban, csak annyit mondott: Sárközi Ákosnak is megvolt a véleménye a főzés alatt kialakult konfliktusról: megingott benne valami a színésszel kapcsolatban és elmondta, hogy ismerve Jenőt, szerinte semmi személyeskedés nem volt zsűritársa viselkedésében, sőt: „Ha megnézzük a tányért és azt a „hisztit”, amit most itt levágtál a főzés alatt… nem lett annyira rossz a tányérod.” – idézi az RTL az összefoglalójában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2