Survivor-Nilton soha nem akarja már Bálintot látni, és a háta közepére sem kívánná Zsófit

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 14. - 13:12

Nilton az RTL Klubnak adott interjúja elején elmondta, amikor a kiesését követően először meglátta az ágyát, szabályosan elérzékenyült, mivel fadarabokon és homokban aludt egy hónapon át.

„Az első hamburgerem gyerekek… az első hamburgeremet úgy ettem, mint egy rossz malac. Konkrétan majdnem megfulladtam egyébként, mert ahogy ettem, folyamatosan kicsúszott a kezemből. Már azt is elfelejtettem, hogyan kell egyébként hamburgert enni.”

A játék elején nem gondolta volna, hogy ilyen boldogan fog kiesni, mert büszke a teljesítményére, és több héten át versenyben lehetett. „Nagyon büszke vagyok magam amiatt, nem adtam fel, képes voltam bent maradni még a legkeményebb napokon is, amikor szakadt az eső, éhesek voltunk, egyszer ettünk egy nap.”

Nilton végig azt mantrázta magában, hogy pozitívnak kell lennie, és úgy fejezi be a játékot, hogy büszke lesz, valamint azok is, akik majd később látják az epizódokat. Összességében azonban övé volt az egyik leggyengébb teljesítmény, hiába búcsúzott csak a végén a Holtak Szigetén.

Survivor: döbbenetes, amit Rózsa tett, Máté reakciója beszédes, azonnal leállította Zsófit

„Akkor is úgy voltam vele, tudom, hogy jó lesz, és tudom, hogy így fogom befejezni a játékot, hogy büszke leszek magamra, és akik később néznek, azok is ugyanúgy büszkék lesznek rám.”

Azokról is tett néhány említést, akikkel már egyáltalán nem akar találkozni a játékon kívül. „Arra sokkal könnyebb válaszolni, hogy kik azok, akikre nem leszek kíváncsi. Az egyik egyértelmű Bálint lesz, ő vele soha többé nem szeretnék találkozni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.