Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Survivor-Máté a sokk után: „Most nem érzem magam annyira hősnek”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 14. - 07:06

Mátét érthető módon sokkolta a kiszavazása, mivel egyáltalán nem számított arra, hogy Rózsa el fogja árulni őt, de a civil versenyző biztosra ment.

Az utolsó előtti törzsi tanácson sem unatkozhattunk, amiről Rózsa gondoskodott, Máté legnagyobb szövetségese. A híres színész nemigazán érezte magát veszélyben a törzsi tanács előtt, mert arra számított, hogy Rózsa és Zsófi párbajozni fognak egymással.

Soron kívül Újabb szomorú negatív mérföldkő előtt a koronavírus, rengetegen hunytak el

Arról azonban nem tudott, hogy Rózsa a szavazás előtt megkereste Zsófit, és ajánlott neki egy alkut, aminek a részeként párbaj helyett kiszavazzák Mátét. Zsófi belement ebbe, amivel kockáztatott is, mivel Rózsa megtehette volna, hogy megvezeti a lányt, és mégis rá szavaz, így ő került volna a Holtak Szigetére.

Érthető módon Mátéban kettős érzések uralkodtak, láthatóan nagyon meg volt lepve, szinte sokkolta a végeredmény. Rózsa azzal indokolta a döntését, hogy ez már a 20 millió forintos fődíjról szól, nem másról, hiába kedvelte meg nagyon Mátét, aki soha nem árulta el őt.

„Kettős érzésem van. Van bennem egy picit ilyen megsemmisülés is, hogy egyszer csak nagyon váratlanul, nagyon hirtelen véget ért, és van bennem egy megkönnyebbülés is, mert, ha valaki az elején azt mondja, hogy a negyvenedik napon fogsz kiesni, akkor most itt aláírom, és rendben van.” – mondta Máté.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.