Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Survivor: ilyen nincs, hihetetlen fordulat a törzsi tanácson, közben kiesett egy civil

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb rendkívül izgalmas adáson vannak túl a Survivor nézői, miközben hamarosan véget ér a túlélő-verseny.

Kevés idő maradt hátra, hamarosan kiderül, hogy ki lesz az a túlélő, aki megnyeri az idei Survivor hatalmas pénznyereményét. Immáron alig maradtak páran, akik mind esélyesek lehetnek a főnyereményre.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Juliska volt az első, aki biztosította a helyét a TOP-3-ban, miután megnyerte a védettségi játékot. Korábban szinte az összes védettségi versenyt Zsófi húzta be, ám most, gyakorlatilag a lehető legrosszabb pillanatban hibázott.

Ez egyúttal azt is jelentette, hogy hosszú idő után volt mitől tartania a törzsi tanácson, ahol Mátéval, Rózsával és Juliskával nézett szembe. Érdekes volt a helyzet, többek között amiatt is, mert Rózsa váratlan módon megkereste Zsófit, hogy mi lenne, ha kiszavaznák Mátét.

A Holtak Szigetén sem unatkoztak a versenyzők, minden eddiginél keményebb párbaj várt rájuk, ami ráadásul hosszú is volt. Kabát drámai kiesése után Sabira, Dani, Alex és Nilton feszülhetett egymásnak, hogy eldöntsék egymás között a kérdést.

A Holtak Szigetén fair csatát rendeztek, súlyra igazítva azt, illetve a női és a férfi játékosok külön küzdhettek meg egymással, hogy az esélyesek ugyanolyanok legyenek. A feladat nem volt könnyű, egy nehéz ládát kellett hosszú métereken át húzni, és az nyert, aki előbb célba ért a ládával.

Sabira nagyon rossz taktikát választott, addig Alex remekül haladt a nagy ládával. Az ellenfele mindent erőből próbált csinálni, és ennek semmi értelme nem volt. A párbaj igen hamar eldőlni látszott kettejük között, Alex óriási előnnyel nyert. Joe is elismert,e brutális volt, amit a celeb csinált, elképesztő teljesítményt nyújtott, Sabirának esélye sem volt.

Lapozó: 1 2 3