Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Survivor: sokk, Rózsa felajánlotta Zsófinak, hogy tegyék ki Mátét a szigetről

not image

Hujber Dávid

2021. október 13. - 12:41

Szép lassan elérkezünk a döntőhöz, de még előtte várhatóan nagyon sok minden fog történni. Hetek óta kiszámíthatatlan, hogy ki, ki mellé állhat, és már nem egy árulást láthattunk, talán még fogunk is.

Az „árulás” egy nagyon erős szó, már csak amiatt is, mert ez egy egyéni játék. A tét óriási, rengeteg pénzt nyerhetnek a versenyzők, de csak egyetlen egy győztes lesz a végén.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Egy biztos, azzal, hogy Juliska védetté vált, biztosította a helyét a TOP-3-ban, neki már nem kell aggódnia emiatt. Zsófi sorozata gyakorlatilag a lehető legrosszabb pillanatban szakadt meg, de az jól látszott, hogy kizárólag Juliska volt az ellenfele a legutóbbi védettségi játékon.

A sors furcsa fintora, hogy nagyon jóban lettek előtte, bár érezhető volt a Zsófiban dolgozó düh, aki sorozatban már ötödik alkalommal lehetett volna védett. Emiatt veszélyben érezheti magát, és ha Juliska összefog Mátéval, valamint Rózsával, Zsófinak esélye sem lesz.

Márpedig ma törzsi tanácsot tartanak, és az előzetes alapján biztosan nem fognak unatkozni a Survivor nézői. Őrületes csavar is lehet a történetben, miután úgy tűnik, hogy Rózsa felajánlotta Zsófinak Máté kiszavazását.

Survivor: Zsófi hatalmas taktikus, szinte olvassa a játékot, Sabira saját magát ütötte ki

Tenné ezt annak ellenére, hogy Máté megbízott benne, és ígéretet tett neki arra, hogy nem szavaz rá. Itt azonban már mást is figyelembe kell venniük, és mint mondtuk, közeleg a finálé.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.