Survivor: dráma a párbajon, óriási név távozott a játékból, két másodpercen múlt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 12. - 22:05

Eljött a nap, amikor valakinek ismét búcsúznia kellett, és már nem folytathatja tovább a versenyt a Survivor-ben.

Minden eddiginél izgalmasabb és kiszámíthatatlanabb a Survivor legújabb évada, ahol szép lassan kialakul a TOP-3 mezőnye. A legutóbbi törzsi tanács végén Sabirának kellett távoznia, aki igent mondott a Holtak Szigetére.

Mivel kevés van hátra a döntőig, Sabirának sokat nem kellett gondolkoznia a döntésen, hiszen ha már eddig eljutott, innen nem fordul vissza párbaj nélkül, megadja magának az esélyt.

A másik szigeten Zsófi, Rózsa, Máté és Juliska maradtak, akiknek meg kellett küzdeniük egymással a védettségi nyakláncért, mely az elmúlt időszakban mindvégig Zsófiánál landolt.

A legyőzhetetlennek tűnő versenyző minden eddiginél jobban akarta a védettséget, hiszen az, aki ezt megszerzi, biztosítja a helyét a legjobb háromban. Nemcsak rajta, a többieken is komoly volt a nyomás emiatt.

A Holtak Szigetén is egy igen fontos nap várt a törzstagokra, mert újra párbajozniuk kellett, ami egyúttal azt is jelentette, hogy egyvalakinek véget ér a játék, nem lesz esélye többé a főnyereményre.

A párbajra már Sabiárval kiegészülve került sor, rögtön bedobták a mély vízbe a civil játékost, akinek Kabáttal, Danival, Alexxel és Niltonnal kellett megküzdenie a játékban maradásért.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.