Survivor: vége a törzsi tanácsnak, kiderült, ki került a Holtak Szigetére

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 11. - 22:44

Ma este egy újabb játékosnak kellett elhagynia a szigetet, ahonnan a Holtak Szigetére vezetett az útja.

Mindössze öt játékos várhatta a legutóbbi törzsi tanácsot, ami az eddigiekhez hasonlóan izgalmasra sikeredett. Azzal, hogy Zsófi sorozatban negyedszer is védetté vált a győzelmét követően, nem érezhette magát veszélyben.

Zsófi védettsége rendesen megkavarta a paklit, és ezzel Mátéék is tisztában voltak. Érdekes volt látni, hogy Sabira mit lép erre, mert ezelőtt azt hangsúlyozta, hogy leválik Zsófiról, már nem akar vele barátkozni, és újra Rózsa szövetségese lenne.

Rajtuk kívül még Juliska volt ott, aki a jelek szerint készen állt arra, hogy Zsófi mellé álljon, különösen azok után, hogy Sabira és Rózsa finoman szólva sem volt a kedvence a játékban.

Még a törzsi tanács előtt egy nagyon érdekes játékban vehettek részt a versenyzők. A tét egy kényelmes matrac volt, amit kizárólag két személy használhat. A vízben kellett állniuk, miközben a fejük fölött tartották a nehéz matracot.

Gáspár Evelin elárulta, volt, aki az éhség miatt a butulás szélére került

A szabályok szerint azok kaphatták meg a matracot, akik utolsóként tartották a fekhelyet, és annak a személynek, aki elsőként engedte el azt, súlyos következményekkel kellett számolnia.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.