Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Survivor-Rózsa: „Hívhattok gyávának, én is a fődíjért jöttem, és a 20 millió forintért.”

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ez is az indoklásai között szerepelt Rózsának, aki Máté ellen fordult a törzsi tanácson, ami joggal sokkolhatta a színészt.

Nem egy olyan törzsi tanácson vagyunk túl, aminek a végén egy olyan versenyző távozott, aki még csak szavazatra sem számított, teljesen biztonságban érezhette magát.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Nem ritkák az árulások a törzsön belül, amikből bőven kijutott a Survivor idei évadában. Ez azonban egy játék, 20 millió forintért megy a csata, és ez sokakban felülírja a dolgokat.

Rózsában is felülírta, nagyon nem szeretett volna Mátéra tenni, de úgy érezte, nem volt más választása. Emiatt kereste meg Zsófit, hogy álljanak össze utoljára, és tegyék ki a színészt.

Nyilvánvalóan ez hatalmas csalódás lehet Máté számára, aki emiatt a Holtak Szigetére került, miután vállalta a kihívást, de sokáig már nem kell küzdenie az elemekkel, mert hamarosan véget ér a Survivor.

Rózsa nem akart kertelni, az RTL Klub kamerái és a többiek előtt mondta el, hogy mi áll a döntés hátterében, mi volt az az ok, amiért végül úgy döntött, hogy a legnagyobb szövetségese ellen fordul.

Lapozó: 1 2