Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Survivor: döbbenetes, amit Rózsa tett, Máté reakciója beszédes, azonnal leállította Zsófit

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 14. - 10:07

Zsófi búcsúbeszédet akart tartani, de Máté nem kért belőle, majd emelt fővel távozott a szigetről, hogy a Holtak Szigetén folytathassa tovább.

Máté nagy taktikusként érkezett meg a versenybe, és sokkal messzebb jutott, mint azt gondolta. Előzetesen aláírta volna, hogy a 40. napon esik ki, és valóban, erőn felül teljesített, rájött, hogy igazán nincsenek határai.

Soron kívül Hatalmas bejelentés: Schobert Lara csatlakozik a Sztárban Sztár leszek! csapatához

Az ember sokkal többet bír, mint azt gondolja magáról, és ezzel Máté is szembesült. Nem a legerősebb játékos, ez mindenki számára egyértelmű lehet, de okosan, taktikusan játszott.

Több alkalommal a szerencse is mellé állt, így majdnem bejuthatott a TOP-3-ba. Nagyon közel volt hozzá, és az utolsó előtti törzsi tanácson nem érezte magát veszélyben, végül azonban mégis neki kellett távoznia.

A színész is ledöbbent, akárcsak Juliska, mert semmit sem tudtak Rózsa tervéről, aki szimplán kijátszotta a legerősebb szövetségesét, miközben a hetek alatt barátok lettek. A 20 millió forintos fődíj azonban mindent felülírt, és ne feledjük, ez még mindig egy játék.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.