Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Marics Peti nem udvarol Gelencsér Timinek, Radics Gigitől leesett az álla

Egyszerűen csak megdicsérte Gelencsér Timi szettjét, ami mindig látványos, és többek között azt is megtudhattuk, hogy a Valmar sztárja színésznek állhat.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mezőnye újabb versenyzőtől búcsúzott el szombaton, nem sokkal éjfél előtt. Hunyadi Donatellának kellett távoznia, viszont Kiszel Tünde lánya nem élte meg rosszul a kiesést.

Az első tánca után azonban láthatóan rossz kedve volt az alacsony pontszámok miatt. Később, a második produkciójában már javítani tudott, és örül annak, hogy Radics Gigivel szemben kiesett, mert szerinte nem lett volna fair, ha más eredmény születik. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Marics Peti is interjút adott Gelencsér Timinek, és ugyan megdicsérte a modellt, kiemelte, nem udvarol neki. A beszélgetés alatt Peti utalt arra, hogy ismét valamilyen filmben vagy sorozatban szerepelhet.

Nem tartja kizártnak, hogy színészi pályába kezd az éneklés mellett, mert ez a szakma is érdekli. Ami pedig az estét illeti, leginkább Giginek örült, szerinte ez most róla szólt, annyira más energiákat mozgatott meg, mint korábban.

„Mindenki az állát kereste a földön.” – mondta Peti, aki büszke Gigire, hogy ezt ilyen szinten tudta megoldani, abszolúte ki tudott bontakozni. „Jó fej csaj.”Ami pedig a kapcsolatokat illeti, Peti nem tartja magát túl romantikus férfinek, és azt nehéz is összehozni, mert az ismertsége miatt mindenhol felismerik, ami néhol kellemetlenséget is szülhet.