Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Demcsák Zsuzsa szerint Marics Peti tánca nem ért 10 pontot, de még 9-et sem

Demcsák Zsuzsa úgy gondolja, Marics Peti táncolt már jobban is a Dancing with the Starsban, de a magas pontszámok így sem maradhattak el.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki lesz a 2023-as Dancing with the Stars győztese. Minden eddiginél több az esély arra, hogy férfi győztese legyen a műsornak, amire ezelőtt nem volt példa.

Ennek az esélye csak tovább nőtt azzal, hogy Király Linda esett ki legutóbb. Az énekesnő jól viselte ezt, és többek között azt is elárulta, hogy hetek óta egy komolyabb izomsérüléssel táncolt, ami nem volt kellemes. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az este folyamán sok remek produkciót láthattunk, Marics Petiék részéről is, akik szambáztak. Óriási show-t csináltak, és a zsűri magasan értékelte a produkciót, az eddig legnagyobb pontszámot gyűjtötték be.

Gelencsér Timi vendégei a DWS online élő műsorában szintén pontoztak. Sok mindent másképpen láttak, Demcsák Zsuzsai például azt mondta, Peti arca jobban mozog, mint a csípője, ám ez nem jelenti azt, hogy rossz lett volna.

„10-et azért nem ért.” – mondta az online adás ideje alatt Zsuzsa, aki végül csak 8 pontot adott, ami meglepő, hiszen a zsűri ennél azért messze magasabbra értékelte a táncot, mellyel továbbjutottak a következő körbe.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.