Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Különleges és tökéletes frizurát kapott Sarka Kata (fotók)

Sarka Kata extrán igényes a hajára, és ezúttal is tökéletes munkát végeztek a frizurájával, ami miatt láthatóan boldog.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata nemcsak az egyik legismertebb nő Magyarországon, hanem egyúttal az egyik legcsinosabb is. Rendkívül fontos számára az egészséges életmód, és ezzel többek között a gyerekei előtt is jó példával szolgál, akiknek mindez természetes lesz, ha felnőnek.

Az egészséges életmód adja meg azt az alapot, ami boldogságot ad az életünkben. Egy egészséges, fitt ember általában sikeresebb az élet minden területén, mint azok, akik elhanyagolják magukat, hiszen fáradékonyak, rossz kedvűek, fájdalmaik vannak, és így tovább. Számos negatív hatása van annak, ha egy ember nem éli úgy az életét, mint kellene. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Katára ez nem igaz, mindenki láthatja, hogy fitneszformában van, és emiatt sokan irigykednek rá. Rengeteget tesz azért, hogy ez a forma megmaradjon vagy abból még többet és többet hozzon ki, és ezzel önmagát is motiválja. Miután sokan követik a közösségi médiában, ezen a szinten is jó példával szolgálhat.

Igényes nőként nemcsak arra figyel, hogy milyen ruhákat hord, hanem a haja egészségére is. A nők egyik legnagyobb kincse a frizurájuk, és erre érdemes akár nagyobb összegeket is áldozni hosszú távon, mert ugyancsak nagy hatással tud lenni a lelkünkre, ha szép, dús és egészséges a hajunk.

Kata gyakran jár emiatt fodrászhoz, ahol a lehető legjobb kezekben van. A hétvége előtt is beugrott a lányokhoz, akik tökéletes munkát végeznek, és ez a barna szín a lehető legjobban áll Katának. Ha kíváncsiak vagytok Sarka Kata aktuális frizurájára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.